Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cezauto Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem aprindere si alimentare pentru auto
Brand
Facet,Huco,Cargo,VDO,GATES,BERU,
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania italiana si-a inceput activitatea în anul 1946.

Facet proiecteaza, dezvolta şi produce piese de schimb pentru autoturisme, senzori de motor, temperatura si nu numai, pentru aproape toate marcile de vehicule.
Prezent pe piata internationala a pieselor auto, Facet a oferit in toti acesti ani o gama extem de variata de produse, la calitate superioara dar si la preturi extrem de accesibile clientilor.

Facet colaboreaza de foarte multi ani cu marii producatori de automobile devenind un important furnizor de componente electrice pentru acestia.

Gama de produse Facet include: senzori temperatura, senzori impulsuri, senzor presiune, bobine inductie, fise aprindere, sonde lambda, termostate etc.
Holger Christiansen A / S a fost fondat în anul 1963 în Danemarca.
Cu sediul central situat la Esbjerg, Holger Christiasen se poate lauda cu cei 40 de ani de activitate de principal furnizor de componente de electromotor sau alternator si nu numai. În toţi aceşti ani au continuat sa-si dezvolte tehnologia si conceptul propriu, astazi bazandu-se pe două mari branduri: CARGO şi HC-PARTS.

Holger Christiansen face eforturi pentru a oferi partenerilor sai comerciali o gama de produse cat mai completa, concentrându-se pentru a extinde programul propriu si a oferi in acelasi timp un produs de cea mai buna calitate şi o disponibilitate foarte ridicata. Cu mai mult de 30 000 de coduri dispuse in 17 cataloage, Holger Christiansen reprezinta un furnizor important in acest domeniu.

Prin aceasta disponibilitate extrem de ridicata, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, Holger Christiansen s-a extins si a trecut de la o companie regionala mica, la un mare furnizor internaţional cu filiale în Anglia, Germania, Olanda, Suedia, Franţa, Italia, SUA, Polonia sau Slovacia.
În Danemarca, Holger Christiansen are un spatiu de 27 500 m pentru depozite, remanufacturare si birouri iar in filialele din afara Danemarcei ocupa alti 25 000 m .
In acest moment, Auto Total iti ofera:
Componente alternator – punti diode, relee, rulmenti, etc
Componente electromotor – bendixuri, bobine, rotoare, bucse, reductoare, etc.
Senzori – temperatura, impulsuri, presiune, etc
Sonde lambda, bobine inductie.
De ce alegem Cargo?
Pentru calitatea produselor, disponibil
In anul 1911, Charles Gates, un inginer minier in varsta de 32 de ani, a cumparat o companie foarte mica, numita “The Colorado Tire and Leather Company” (Compania de piele si cauciuc din Colorado). Cu 6 ani mai tarziu, fratele sau, John Gates, a inventat cureaua trapezoidala (V-Belt), o idee revolutionara pentru sistemul de transmisie al autovehiculelor. La sfarsitul anilor 50, compania “Gates Rubber Company”, cu sediul central in Denver (Colorado, SUA), a decis sa deschida prima fabrica de productie in Europa, in orasul Erembodegem, in Belgia.

In anul 1996, Gates Corporation a devenit parte a grupului “Tomkins PLC”, cu sediul central in Londra. Tomkins este un concern de talie mondiala cu activitati in domeniul industrial, in industia auto si constructii.
Gates - Furnizor de echipament original pentru industria auto

Gates este furnizorul celor mai mari producatorii de automobile din intreaga lume, si este este furnizorul de curele de prim montaj numarul 1 la nivel mondial. Toate produsele Gates se remarca prin durabilitate si performante deosebite.
Cercetarea si controlul calitatii sunt baza succesului companiei Gates. Gates continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare in scopul cresterii continue a nivelului calitatii, pentru a putea indeplini cerintele actuale si viitoare ale clientilor sai.
In industria auto pe plan mondial, Gates este sinonim cu produse de cea mai buna calitate. Faptul ca Gates furnizeaza piese origniale pentru prim montaj catre majoritatea producatorilor de autoturisme din intreaga lume, este garantia faptului ca si produsele fabricate pentru aftermarket sunt la acelasi nivel calitativ ca si cele fabricate pentru echipare originala.
Din Gura in Gura